La CUP estrena web i prepara un setmanari que sortirà a partir de gener


  • Comparteix:

La CUP té operativa la pàgina web www.santcugat.cup.cat des de fa una setmana. Al nou portal de la CUP, poden trobar-s'hi notícies, vincles amb altres CUPs i properament les informacions sobre la campanya per a les eleccions municpals. A partir de gener, la formació independentista publicarà la nova revista mensual 'Desplega't'.

La CUP incrementa els mecanismes de comunicació coincidint amb la seva propera participació a les eleccions municipals d'aquesta primavera.

Des de fa una setmana ja es pot visitar la nova pàgina web de la plataforma independentista, que reuneix informacions relatives a la CUP i vincles amb altres enllaços de CUPs d'altres llocs dels Països Catalans.

A partir de gener, la CUP iniciarà la difusió d'una revista mensual que portarà per títol 'Desplega't'. Se n'editaran 5.000 unitats i des de la plataforma independentista es té la intenció d'obrir-la a tot el públic santcugatenc.

Així ho explica el candidat de la formació a l'alcaldia, Guim Pros.

Guim Pros

El format de la pàgina és com les de la resta de les CUP i el 'Desplega't' no volem que sigui estrictament per les CUP


La CUP ja té confeccionada la llista per les pròximes eleccions municipals. Es tracta d'una llista paritària, amb Laura Hernàndez de número dos i Quim Pla de número tres.

Guim Pros ha declarat al magazín Sant Cugat a Fons que l'objectiu de la seva formació és assolir un regidor i que no tenen la intenció de pactar amb cap partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.