La CUP estrena web i prepara un setmanari que sortirà a partir de gener

Política

Publicat el 20/des/06 per Narcis Presas

La CUP té operativa la pàgina web www.santcugat.cup.cat des de fa una setmana. Al nou portal de la CUP, poden trobar-s'hi notícies, vincles amb altres CUPs i properament les informacions sobre la campanya per a les eleccions municpals. A partir de gener, la formació independentista publicarà la nova revista mensual 'Desplega't'.

La CUP incrementa els mecanismes de comunicació coincidint amb la seva propera participació a les eleccions municipals d'aquesta primavera.

Des de fa una setmana ja es pot visitar la nova pàgina web de la plataforma independentista, que reuneix informacions relatives a la CUP i vincles amb altres enllaços de CUPs d'altres llocs dels Països Catalans.

A partir de gener, la CUP iniciarà la difusió d'una revista mensual que portarà per títol 'Desplega't'. Se n'editaran 5.000 unitats i des de la plataforma independentista es té la intenció d'obrir-la a tot el públic santcugatenc.

Així ho explica el candidat de la formació a l'alcaldia, Guim Pros.

Guim Pros

El format de la pàgina és com les de la resta de les CUP i el 'Desplega't' no volem que sigui estrictament per les CUP

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La CUP ja té confeccionada la llista per les pròximes eleccions municipals. Es tracta d'una llista paritària, amb Laura Hernàndez de número dos i Quim Pla de número tres.

Guim Pros ha declarat al magazín Sant Cugat a Fons que l'objectiu de la seva formació és assolir un regidor i que no tenen la intenció de pactar amb cap partit.