Les JERC insten la població a fer un 'consum responsable' per Nadal


  • Comparteix:

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) reparteixen informació pels carrers de Sant Cugat en contra del 'consumisme nadalenc' i a favor de 'la solidaritat, el consum responsable i el comerç just'. Aquesta acció és el tret de sortida d’una campanya que any rere any fan les JERC per Nadal.

En els díptics de les joventuts republicanes, hi ha una explicació de què és el comerç just i les formes amb les quals es pot col·laborar. En el text, també es denuncien "les baixes condicions laborals als països empobrits" i "la sobreexplotació dels recursos naturals".

En aquest sentit, les JERC proposen consumir només aquells productes necessaris, de comerç just i no bèl·lics. Les joventuts republicanes també recomanen usar aliments frescos, mobles amb el segell de fusta de tala selectiva i roba amb pell d’animal o explotació infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.