ERC es decanta per reeditar pacte amb el PSC i ICV-EA a Valldoreix


  • Comparteix:

ERC es decanta per reeditar el pacte amb el PSC i ICV-EA per tornar a aconseguir la presidència de l'EMD de Valldoreix. Fonts dels republicans, que mantenen un pacte de govern a l'Ajuntament amb CiU, confirmen que la seva prioritat és repetir aliança amb socialistes i ecosocialistes.

El partit independentista aposta per tornar a constituir una candidatura de les formacions d'esquerra, segons ha pogut confirmar Ràdio Sant Cugat. D'aquesta manera, ERC arracona la possibilitat de pactar amb CiU, que són els seus socis de govern a l'Ajuntament de Sant Cugat. Fonts republicanes han remarcat que s'està en una fase prèvia de les negociacions per assolir un acord definitiu.

En les eleccions del 2003, republicans, socialistes i ecosocialistes van presentar-se conjuntament amb la independent Montserrat Turu com a candidata. Encapçalant la Candidatura de Progrés i Catalanista, Turu va desbancar CiU de la presidència de l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.