ERC nega haver decidit 'oficialment' algun decantament d'aliances a Valldoreix


  • Comparteix:

El portaveu municipal d'ERC, Eduard Pomar, i el vocal de la formació a l'EMD, Narcís Clavell, neguen que els republicans hagin pres alguna decisió oficial sobre acords electorals a Valldoreix. La direcció del partit diu no haver contactat amb cap formació per pactar una candidatura a Valldoreix, tot i que fonts republicanes van confirmar a Ràdio Sant Cugat la preferència per repetir aliança amb el PSC i ICV-EA.

Pomar ha negat a aquesta emissora que ERC hagi negociat amb cap partit per presentar una candidatura conjunta a l'EMD de Valldoreix. En aquest sentit, el dirigent republicà ha subratllat que obren les portes a reeditar aliança amb el PSC i ICV-EA, a pactar amb CiU i a concórrer als comicis en solitari.

Escoltem Pomar.

Eduard Pomar

No hi ha cap acord tancat ni s'han establert contactes amb altres partits.


Per la seva banda, el vocal de la formació a l'EMD, Narcís Clavell, ha remarcat que no s'ha tractat 'oficialment' cap mena d'aliança electoral a Valldoreix. Segons Clavell, cap reunió de l'executiva del partit ha servit per tractar possibles acords amb altres formacions.

A títol personal, Clavell es decanta per analitzar els programes dels altres partits abans de decidir si s'estableix un pacte electoral.

Narcís Clavell

Oficialment, no hi ha hagut cap decantament per a una aliança. Sóc partidari d'estudiar els programes d'altres partits abans de prendre decisions.


Ràdio Sant Cugat va informar aquest dijous que, segons fonts republicanes, ERC tenia com a prioritat repetir aliança amb socialistes i ecosocialistes a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.