ERC demana a Clavell que dimiteixi com a vocal de Valldoreix


  • Comparteix:

ERC insta Narcís Clavell a dimitir com a vocal de l'EMD de Valldoreix. Els republicans atribueixen la renúncia de competències de Clavell a 'una decisió unilateral' que no representa el posicionament de la formació. El partit independentista referma el suport a l'equip de govern encapçalat per Montserrat Turu.

El president local d'ERC, Andreu Freixes, argumenta que no té sentit que Clavell renunciï a les seves competències de govern, però que es mantingui com a vocal a la Junta de Veïns. Per aquest motiu, l'executiva d'ERC demanarà aquest dijous a Clavell que renunciï a la vocalia de l'EMD, una decisió que només pot prendre el representant republicà a Valldoreix.

Escoltem Andreu Freixes.

Andreu Freixes

Sembla lògic que abandoni la vocalia si renuncia a les competències.


Freixes ha subratllat que la renúncia de competències de Clavell contradiu el desig d'ERC de mantenir l'aliança de govern a Valldoreix fins a finals de mandat. En aquest sentit, el president republicà ha negat que la decisió de Clavell dificulti una hipotètica reedició d'un pacte amb el PSC i ICV-EA per optar a la presidència de Valldoreix.

Andreu Freixes

La decisió de Clavell no ha d'incidir en una reedició d'una candidatura de porgrés.


Freixes ha atribuït les discrepàncies de l'equip de govern de Valldoreix a 'males sintonies personals' entre Clavell i la resta de membres de l'executiu. El president local d'ERC també ha negat que s'hagi deixat sol Clavell en les tasques de govern, tal com denuncia el vocal republicà.

La secció local comunicarà els fets a la direcció nacional d'ERC perquè prengui les mesures que consideri oportunes. En l'actualitat, Narcís Clavell és conseller nacional d'ERC i membre de l'executiva local de la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.