Turu veu un possible cas de 'transfuguisme' en la renúncia de Clavell al govern de Valldoreix


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD qualifica d'immoral la renúncia del republicà Narcís Clavell a les seves competències al govern de Valldoreix. Montserrat Turu veu indicis de 'transfuguisme' en la decisió del vocal i l'acusa de deslleialtat al govern i al seu partit, ERC. Turu espera que Clavell canviï d'actitud i dimiteixi com a vocal.

La renúncia de Clavell a les seves competències al govern de Valldoreix ha estat rebuda amb sorpresa i indignació per la presidenta de l'EMD. Montserrat Turu considera 'immoral' que Clavell no dimiteixi com a vocal, impedint així que ERC designi un nou representant a la Junta de Veïns.

Turu veu indicis de 'transfuguisme' en l'actitud de Narcís Clavell i l'acusa de deslleialtat.

Montserrat Turu

Clavell ha mostrat reiteradament deslleialtat al govern i senyals inequívoques de pactes amb l'oposició. Potser estem davant un cas de transfuguisme.


La presidenta de l'EMD assegura que els socis de la Candidatura de Progrés i Catalanista estan valorant a hores d'ara les conseqüències de la renúncia de Clavell sobre el govern de Valldoreix. Segons Montserrat Turu, si Clavell no canvia d'actitud i es manté com a vocal sense competències, es demostrarà que la seva actuació respon a 'altres interessos'.

Montserrat Turu

Em sorprèn molt que Clavell no atengui la petició d'ERC i es mantingui en aquesta actitud. Només es pot entendre si hi ha altres elements.


Turu afirma que la crisi política oberta per Clavell és un problema d'una persona, però no afecta la relació entre els tres partits de la Candidatura de Progrés i Catalanista. En aquest sentit, la presidenta de l'EMD remarca que la renúncia de Clavell ha servit per demostrar la unitat dels socis de govern a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.