ICV-EA demana un consell de mobilitat per analitzar l'arribada d'Esade i Ikea


  • Comparteix:

El grup municipal d'ICV-EA demana la convocatòria urgent del consell de mobilitat per analitzar l'impacte de l'arribada de l'escola Creàpolis d'Esade i la possible implantació d'Ikea. Els ecosocialistes consideren que el projecte d'Esade s'ubicarà en una zona errònia que comportarà efectes negatius en la mobilitat de la zona.

Els ecosocialistes demanen a l'equip de govern solucions als problemes de mobilitat que pot generar l'arribada d'Esade a la ciutat i la possible futura implantació d'Ikea. ICV-EA considera 'urgent' la convocatòria del consell de mobilitat per tractar aquests temes i altres que els ecosocialistes consideren preocupants.

El portaveu municipal d'ICV-EA, Xavier Boix, explica quins són els principals temes a tractar.

Xavier Boix

Hi ha qüestions importants com pot ser l'impacte que tindrà l'arribada d'Esade o d'Ikea.


Boix considera que la ubicació per al futur centre Creàpolis d'Esade està 'molt mal triada'. Els ecosocialistes han explicat que no volen 'polítiques de fets consumats' i demanen solucions perquè les repercussió que pot tenir el centre educatiu en la mobilitat de la zona pot tenir, segons Boix, 'difícils solucions'.

Xavier Boix

La ubicació està molt mal triada i això tindrà unes repercusions des del punt de vista de mobilitat molt difícils de solucionar.


D'altra banda, els ecosocialistes han criticat que s'hagin assabentat per la premsa que l'Ajuntament ha inaugurat un nou aparcament, a la zona de l'Anònima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.