ICV-EA assegura que el govern de Valldoreix no perilla i demana prudència


  • Comparteix:

ICV-EA demana prudència i tranquil·litat davant la situació que es viu al govern de l'EMD de Valldoreix després de la renúncia del vocal Narcís Clavell a les seves competències. El portaveu ecosocialista, Xavier Boix, assegura que la continuïtat del govern no perilla, malgrat la crisi oberta. Boix considera que el republicà Narcís Clavell ha de ser coherent i dimitir com a vocal.

Arran de la renúncia del republicà Narcís Clavell a les seves competències com a vocal al govern de l'EMD, el grup municipal d'ICV-EA demana la màxima prudència i comprensió cap al partit de Clavell, ERC.

El portaveu ecosocialista, Xavier Boix, assegura que, tot i estar en minoria, el govern valldoreixenc no perilla. Boix considera que la Candidatura de Progrés i Catalanista té molta força i 'empenta'.

Xavier Boix

El govern no perilla perquè els tres partits tenim molt clar quina és l'acció política. Més enllà del perill que pugui haver amb un govern en minoria jo no veig que perilli.


Boix ha lamentat el buit legal que existeix amb les EMD. Segons el dirigent ecosocialista, quan un partit nomena un vocal després no el pot cessar. És per això que Boix considera que Clavell hauria de ser coherent i 'plegar'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.