Clavell denuncia que ERC li fa 'el llit' perquè dificulta la reedició del tripartit a Valldoreix


  • Comparteix:

Narcís Clavell denuncia que el seu partit, ERC, li està 'fent el llit' perquè dificulta la reedició del govern d'esquerres a Valldoreix. El vocal republicà a l'EMD assegura que membres de l'executiva d'Esquerra ja han pactat el seu relleu per protegir l'aliança amb el PSC i ICV-EA. Clavell es mostra partidari, en canvi, de governar amb CiU a Valldoreix.

En una entrevista a Ràdio Sant Cugat, Clavell ha negat rotundament que la seva renúncia a les competències de govern a l'EMD sigui un cas de 'transfuguisme'. El dirigent republicà ha assegurat que continuarà sent vocal sense cartera fins al final del mandat, però ha descartat que mantingui cap mena de pacte amb els grups de l'oposició a Valldoreix, CiU i PP.

Segons Narcís Clavell, el seu partit, ERC, li està 'fent el llit' perquè la seva postura dificulta la reedició del pacte d'esquerres a l'EMD.

Narcís Clavell

Intenten fer-me el llit i anar a la cacera de l'home. Faig difícil reeditar el pacte tripartit. A l'executiva d'ERC volen reeditar-lo, per compensar el tuf de dretans que els fa pactar amb CiU a Sant Cugat.


En aquest sentit, Clavell aposta per un futur pacte de govern a Valldoreix entre CiU i ERC, ja que considera que seria més coherent que l'EMD tingués el mateix color polític que l'Ajuntament de Sant Cugat.

D'altra banda, Clavell assegura que alguns membres de l'executiva d'ERC ja han acordat el seu relleu com a vocal de l'EMD per protegir l'aliança amb els socis de la Candidatura de Progrés i Catalanista, PSC i ICV-EA. En concret, el vocal afirma que els dirigents republicans volen substituir-lo per Teresa Veciana, que segons Clavell només és militant des de fa tres mesos.

El vocal republicà, que s'ha mostrat dolgut per les crítiques dels seus companys d'executiva, no descarta l'opció de deixar la seva militància a ERC.

Narcís Clavell

Sóc republicà, independentista, castellanòfob i d'esquerres. Però si la situació m'obliga a prendre decisions en contra del meu partit, les hauré de prendre. Per sobre de tot hi ha la dignitat.


L'executiva d'ERC ha demanat aquest dijous formalment la dimissió de Narcís Clavell com a vocal a l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.