L'executiva nacional d'ERC desautoritza Narcís Clavell com a representant del partit


  • Comparteix:

L'executiva nacional d'ERC desautoritza Narcís Clavell a actuar o fer declaracions en nom del partit. La direcció republicana dóna suport a 'qualsevol decisió' que decideixi adoptar la secció local de la formació. Clavell va protagonitzar una crisi de govern a Valldoreix quan va renunciar a les seves competències, però es va negar a dimitir com a vocal.

En un comunicat, l'executiva nacional d'ERC manifesta un 'suport total' a la secció local republicana, que és qui té la 'legitimitat democràtica', segons la direcció. El vicesecretari de Coordinació Interna i Acció Electoral, Xavier Vendrell, assegura que Narcís Clavell ha d'acceptar les decisions de l'executiva local o bé renunciar al càrrec que ocupa en representació d'ERC.

En aquest sentit, Vendrell desautoritza Clavell com a representant d'Esquerra i adverteix que qualsevol actuació o declaració que protagonitzi a partir d'ara s'haurà de considerar feta a títol individual, i no en nom del partit.

ERC lamenta també que des de l'oposició a Valldoreix, CiU i PP hagin 'aprofitat' aquestes circumstàncies per 'erosionar' el govern de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.