Recoder no qüestiona Mas i limita la seva acció política només a Sant Cugat


  • Comparteix:

La suposada primera crisi de Convergència Democràtica de Catalunya després del fracàs de les passades eleccions fa que el nom de Lluís Recoder comenci a sonar com a possible successor d'Artur Mas. Sectors del partit critiquen el nucli dur i qüestionen la influència de David Madí, responsable del controvertit DVD 'Confidencial Cat' i de la famosa 'escena' del notari.

L'agressiva campanya electoral de CiU i els resultats insuficients de les eleccions del passat 1 de novembre han fet que es comenci a parlar de crisi. El diari La Vanguardia publicava aquest divendres que alguns dirigents del partit acusen el nucli dur format a l'entorn d'Artur Mas d'aïllar-se i crear una 'cúpula paral·lela' sense comptar amb la resta del partit.

La Vanguardia afirmava també que comença a 'circular' el nom de Lluís Recoder, de 'perfil moderat', com a 'home de futur'.

Recoder que ha restat importància a aquest 'rumor', no qüestiona el lideratge d'Artur Mas i afirma que la seva opció és ser alcalde de Sant Cugat i res més.

Lluís Recoder

A CDC i a CiU tenim un líder, que és l'Artur Mas. Jo sóc l'alcalde de Sant Cugat, no estic a la direcció del partit i la meva trajectòria no sembla que apunti cap a altres llocs.


Artur Mas ha admès que certs membres de la direcció del partit se senten 'incòmodes' amb el seu cercle de confiança. De totes maneres, ha negat que es pugui parlar de crisi. Mas espera que les veus crítiques es facin sentir en la propera reunió del consell nacional de CDC, que tindrà lloc el proper 20 de gener.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.