El PSC diu que el canvi a la direcció de Ràdio Sant Cugat amaga un intent de control polític de l'emissora


  • Comparteix:

Els socialistes han expressat la seva preocupació pels canvis en la direcció de Ràdio Sant Cugat i sospiten que darrere aquests canvis s'amaga un intent de control polític. El PSC estudia demanar la creació d'un òrgan específic de control que vetlli per la pluralitat de la ràdio municipal.

Els PSC sospita que els canvis en la direcció de Ràdio Sant Cugat poden estar causats per un intent de més control polític. Segons el portaveu dels socialistes, Jordi Menéndez, aixeca suspicàcies el fet que els canvis es produeixin, casualment, en període pre-electoral.

Jordi Ménendez

Ens preocupa que aquest canvi a la direcció de l'emissora estigui motivat per intentar, per part del govern municipal, exercir més control polític en un període pre-electoral


D'altra banda demanen un òrgan de control amb representació de totes les forces polítiques que vetlli específicament per la pluralitat en els continguts de la Ràdio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.