Recoder trasllada al president de Correus el 'memorial de greuges' de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcalde es reuneix aquest dijous a Madrid amb el president de Correus per traslladar-li les queixes pel mal funcionament del servei postal a Sant Cugat. Lluís Recoder vol arrencar una solució permanent, més enllà dels reforços puntuals de plantilla.

Recoder s'endú a la cartera el plec de queixes dels usuaris, els sindicats i l'Ajuntament sobre el mal funcionament de Correus a la ciutat. Els principals problemes detectats són l'acumulació de cartes i paquets a les oficines de l'ens postal, la inestabilitat de la plantilla i els retards en el repartiment.

L'alcalde vol arrencar del president de Correus, José Damián Santiago, un compromís ferm per concretar una solució definitiva, més enllà dels 'pegats' puntuals d'altres èpoques.

Lluís Recoder

Li porto el memorial de greuges sobre el mal funcionament endèmic de Correus a Sant Cugat. Demano un compromís real, no un pegat més.


El nou director de Correus a Catalunya, Manel Rey, ha promès una inversió de 45 milions d'euros per millorar el servei i consolidar la plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.