ERC s'atribueix el gir social de l'equip de govern en els últims quatre anys


  • Comparteix:

Continuar potenciant la política d'habitatge públic, completar la urbanització dels districtes i dotar de serveis els nous barris són les prioritats d'ERC per al proper mandat. La formació republicana fa un balanç positiu de la seva acció de govern en els últims quatre anys i assegura que ha permès fer un 'cop de timó' cap a l'esquerra en les polítiques municipals.

ERC considera que la seva presència al govern municipal, conjuntament amb CiU, ha permès executar un Pla d'Inversions i Equipaments que ha afavorit la cohesió social i l'equilibri territorial. Entre les accions més destacades del mandat, la formació destaca la construcció de més de 1.000 habitatges públics de venda o de lloguer a tot el municipi, la construcció de serveis i centralitats a les zones de nou creixement i la vianantització del centre.

Pel que fa als equipaments, ERC recorda que abans d'acabar el mandat s'iniciarà la construcció de la sala de concerts, es projectarà la remodelació definitiva del casino de la Floresta i es tirarà endavant la conversió de la masia de Can Quitèria en un equipament social per a la infància i l'adolescència.

Segons el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, la presència d'ERC al govern ha estat clau per donar un 'cop de timó' cap a l'esquerra en les polítiques municipals.

Toni Ramon

Hi havia un dèficit en inversió en polítiques socials, de medi ambient i joventut. Ha calgut fer un cop de timó perquè les polítiques fessin un gir cap a l'esquerra.


De la seva banda, el candidat d'ERC a l'alcaldia, Raül Grangé, ha exposat les prioritats de la formació de cara al proper mandat. Continuar l'aposta per l'habitatge públic, construir dues escoles bressol, acabar el complex esportiu de Mira-sol i estendre la xarxa de carril-bici són alguns dels projectes. Grangé ha donat especial importància a completar la urbanització dels districtes, per evitar que hi hagi greuges comparatius entre el centre de la ciutat i la perifèria.

Raül Grangé

A mesura que ens allunyem del centre, l'excel·lència de la ciutat va decaient. Tenim zones sense la qualitat que es mereixen els ciutadans.


Grangé també ha apostat per destinar l'edifici de l'actual ajuntament, a la plaça de Barcelona, a acollir els Serveis Socials de l'Ajuntament. L'alcaldable d'ERC prefereix aquesta opció a la plantejada per l'alcalde, Lluís Recoder, que havia proposat destinar-hi els futurs jutjats de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.