Ramon Puigneró, representant de les JERC a les eleccions municipals


  • Comparteix:

Ramon Puigneró serà el principal representant de les JERC a la candidatura independentista de les eleccions municipals. Puigneró té tots els números per ocupar el quart lloc de la llista, a l'espera del vistiplau de l'assemblea local republicana.

L'executiva de les joventuts d'ERC ha decidit que Ramon Puigneró sigui el seu primer representat als comicis locals. Puigneró es marca com a objectiu per al proper mandat que les JERC continuïn incidint en les polítiques de joventut, àrea gestionada en l'actualitat pel republicà Toni Ramon.

Ramon Puigneró

Prioritzem que les JERC influeixin en les polítiques de joventut a buscar un càrrec de regidor.


Les JERC han fet un balanç positiu de la tasca de l'àrea de Joventut en aquest mandat. Segons Puigneró, el tinent d'alcalde de Joventut, el republicà Toni Ramon, ha aconseguit polítiques juvenils transversals no només centrades en l'oci. En aquest sentit, el candidat de les JERC ha destacat l'aposta per l'habitatge públic per a jovent, l'entrada en funcionament de la Masia Torre Blanca i la futura inauguració d'una sala de concerts.

Ramon Puigneró

Amb l'entrada de les JERC, hi ha hagut un canvi radical en les polítiques de joventut.


Les JERC tindran més representants a la candidatura, tot i que encara estan pendents del vistiplau de l'assemblea republicana. L'actual tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, també té moltes possibilitats de repetir a les llistes com a número 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.