El conseller d'Interior creu que la demanda de tenir uns jutjats a Sant Cugat està prou fonamentada


  • Comparteix:

El conseller d'Interior, Joan Saura, s'ha compromès a traslladar al departament de Justícia la demanda de Sant Cugat de tenir partit judicial propi. Responent a una demanda de l'alcalde, Saura ha dit que, tot i no ser competència seva, es tracta d'una petició prou fonamentada.

L'alcalde ha aprofitat la visita del conseller per traslladar-li la demanda de la ciutat de tenir uns jutjats propis. Lluís Recoder ha remarcat que Sant Cugat és l'única ciutat de més de 60.000 habitants de tota Catalunya que no té jutjats i ha recordat que els jutjats de Rubí són dels més saturats del país.

Lluís Recoder

Malauradament els jutajts de referència de Sant Cugat, són dels saturats de Catalunya. Un jutjat on des que s'inicia un procediment penal fins que s'assenyala el judici poden passar 2 anys i mig, no té l'eficàcia que cal


El conseller d'Interior ha respost que, tot i no ser de la seva competència, traslladarà la petició al govern català ja que considera que hi ha prou elements per tenir-la en compte. Joan Saura ha coincidit a dir que és necessari agilitzar la justícia de proximitat.

Joan Saura

No és competència meva però ho transmetre al govern perquè crec que hi ha prou elements per fomentar la petició. La justícia de proximitat és una peça clau en la seguretat


El conseller ha fet aquestes declaracions durant la jornada de portes obertes de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.