La JSC aportarà propostes de 'canvi social' al programa electoral del PSC


  • Comparteix:

Millorar les condicions laborals dels joves i facilitar l'accés a la vivenda són el punts més importants del 'canvi social' que vol portar a terme la Joventut Socialista (JSC) a Sant Cugat. Les diferents agrupacions del Vallès treballaran per fer un document conjunt i incorporar-lo al programa electoral del PSC.

La JSC de Sant Cugat vol canviar la realitat política que considera 'conservadora' i possibilitar un 'canvi social' que permeti als joves santcugatencs treballar i viure a la seva ciutat. L'agrupació política creu que aquesta transformació s'ha de fer mitjançant 'propostes realistes'.

Escoltem el primer secretari de la JSC Sant Cugat, David Gutiérrez.

David Gutiérrez

La JSC treballarem per crear propostes de participació i associacionisme, lleure i oci, mobilitat, salut i sobretot de defensar els drets laborals dels joves.


Totes les agrupacions de la JSC del Vallès Occidental treballaran per canalitzar les seves propostes en un document marc. L'objectiu d'aquest procés participatiu és entregar la ponència conjunta als diversos alcaldables del PSC al Vallès perquè la incorporin als seus programes electorals.

El primer secretari de la JSC al Vallès Occidental, Marc Mellado, reclama a tots els ajuntaments del Vallès que no discriminin els joves.

Marc Mellado

Demanem a tots els ajuntaments del Vallès occidental politiques per no discriminar els joves. Per això hem iniciat aquest procés participatiu.


El document marc es farà públic en una conferència comarcal on les diverses agrupacions de la JSC podran presentar les esmenes que considerin oportunes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.