L'Ajuntament busca algú que s'encarregui del bar del Casal de Joves TorreBlanca


  • Comparteix:

El concurs públic per adjudicar el bar del Casal de Joves Torre Blanca ha quedat desert. L'Ajuntament ha iniciat ara el segon tràmit del procés, que es farà pel procediment negociat. L'àrea de Joventut ha contactat ja amb empreses interessades en gestionar el servei.

El concurs per adjudicar la gestió del bar de la masia Torre Blanca ha quedat desert, tot i que s'hi ha presentat una proposta. La manca dels requisits mínims en la documentació ha fet que l'Ajuntament no l'hagi pogut tenir en compte.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, explica els requisits indispensables per obtenir la gestió.

Toni Ramon

Les bases demanaven dos tipus de documentació. D'una banda a nivell legal i de l'altra era necessari fer un projecte de dinamització tant a nivell gastronòmic com d'activitats.


Ara, seguint el procediment dels concursos que queden deserts, es durà a terme un procés negociat, mantenint les mateixes bases del concurs. L'Ajuntament ja s'ha posat en contacte amb empreses interessades en la gestió del bar perquè presentin les seves propostes.

Escoltem Toni Ramon.

Toni Ramon

Tenim el nombre més que suficient d'interessats per poder iniciar aquest el segon tràmit.


En aquesta segona fase del procés d'ajudicació del bar de la masia Torre Blanca, les bases seran les mateixes que les del concurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.