Berta Rodríguez encapçala la delegació santcugatenca al congrés català del PP


  • Comparteix:

Els membres del grup municipal del PP

Els membres del grup municipal del PP

Nou membres del PP de Sant Cugat participaran aquest cap de setmana al Congrés del partit a Catalunya, on s'oficialitzará la candidatura de Piqué a la presidència de la Generalitat i es dissenyaran els eixos programàtics del partit. La presidenta local, Berta Rodríguez, ha anunciat que en breu es proclamarà l'alcaldable de Sant Cugat.

Berta Rodríguez, com diputada i membre de la Junta Nacional, Martí García com president comarcal, i Alfredo Bergua, com membre de la junta directiva catalana, encapçalen la delegació santcugatenca que aquest cap de setmana participarà al Congrés Nacional. El grup es completa amb 6 compromissaris que han estat escollits per la militància del partit.

La trobada prepararà les línies d'actuació en vistes als comicis municipals i autonòmics, tot i que el punt àlgid de les sessions serà el nomenament de Josep Piqué com a candidat del PP a la presidència de la Generalitat. La diputada Berta Rodríguez ha acollit amb satisfacció el lideratge de Piqué al capdavant del PP català:

Berta Rodriguez

El PP és l'únic partit que ha rebaixat els impostos per segona vegada


En clau local, Rodríguez ha anunciat que, en breu, es donarà a conèixer el candidat popular a l'alcaldia de Sant Cugat. Sobre aquest punt, la popular ha assegurat que el partit no ha fet cap sondeig per fer una aproximació del resultat de les eleccions:

Berta Rodríguez

No hem fet cap tipus d'enquesta per saber quin resultat ens espera de cara a les eleccions


El Congrés del Partit Popular de Catalunya se celebra demà i diumenge a l'Hotel Princesa Sofia de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.