L'expresident d'ERC Jaume Massanés, a les llistes d'ICV-EA a les municipals


  • Comparteix:

ICV ni confirma ni desmenteix la informació i lamenta que s'hagi fet pública sense respectar el calendari marcat pel partit per anunciar els primers noms de la llista

ICV ni confirma ni desmenteix la informació i lamenta que s'hagi fet pública sense respectar el calendari marcat pel partit per anunciar els primers noms de la llista

L'expresident d'ERC, Jaume Massanés, ocuparà un dels primers llocs de la llista d'ICV-EA a les properes eleccions municipals. Segons ha pogut saber aquesta emissora, Massanés ocuparà una de les quatre primeres posicions de la candidatura. Des d'ICV ni confirmen ni desmenteixen aquestes informacions i lamenten que no es respecti el seu propi calendari per fer pública la llista.

Massanés va dimitir l'abril del 2005 com a president de la secció local d'ERC per motius 'personals i professionals'. Posteriorment, es va mostrar crític amb la gestió de l'equip de govern, format per CiU i ERC, als districtes. Massanés es va erigir com una de les cares visibles de la plataforma contrària a les contribucions especials per la urbanització d'alguns sectors de Mira-sol. També va denunciar repetidament el mal estat de la riera al seu pas per aquest districte.

Jaume Massanés no s'ha volgut pronunciar sobre la seva vinculació a ICV-EA, però segons ha pogut saber aquesta emissora ocuparà un dels quatre primers llocs de la candidatura ecosocialista a les properes eleccions municipals.

De la seva banda, la direcció d'ICV ni confirma ni desmenteix aquesta informació i lamenten que s'hagi fet pública sense respectar el calendari i el ritme que té la formació per anunciar els primers llocs de la llista. El portaveu i candidat a l'alcaldia ecosocialista, Xavier Boix, demana més respecte i un tracte igual que a la resta de partits.

Xavier Boix

Nosaltres ni direm que si ni direm que no. Nosaltres tenim un calendari i el dia 15 farem un acte públic on direm qui va a les llistes. Però demanaríem un tracte similar a la resta de partits. Ens agradaria a nosaltres marcar el calendari


El proper dia 15, Iniciativa farà un acte públic per anunciar el nom de les persones que ocuparan els 5 primers llocs de la llista i que comptarà amb la presència del vicepresident del partit, Joan Herrera. Entre aquests noms no hi constarà, amb tota probabilitat el del fins ara regidor Xavier Laborda, que ja va fer pública la seva intenció de no repetir com a càrrec electe en el proper mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.