El PSC es desmarca de la consellera Tura i reitera la necessitat de jutjats a Sant Cugat


  • Comparteix:

La secció local del PSC reitera la demanda d'uns jutjats de primera instància i instrucció a Sant Cugat. El portaveu de la formació, Salvador Gausa, es desmarca així de les declaracions de la consellera Tura, que ha apostat per ampliar els jutjats de Rubí en comptes de crear dependències noves a la nostra ciutat.

L'alcaldable del PSC, Salvador Gausa, confirma el compromís del grup municipal socialista amb la reclamació de jutjats propis. Un compromís que es va formalitzar el 2005 amb l'aprovació per unanimitat d'una moció al ple municipal.

Gausa es desmarca així de la posició de la consellera de Justícia, Montserrat Tura, que ha apostat per ampliar els jutjats de Rubí i evitar 'divisions' que, segons Tura, afectarien la qualitat del servei.

Escoltem Salvador Gausa, en una intervenció a la tertúlia del magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Salvador Gausa

Sant Cugat ha de tenir jutjats. Tenim un problema que afecta la vida quotidiana. Estem disposats a contribuir en la resolució del conflicte.


Gausa ha demanat que la reclamació de jutjats propis no es redueixi a un encreuament de declaracions als mitjans de comunicació. El portaveu socialista ha apostat per continuar les negociacions amb la Generalitat per aconseguir l'objectiu, compartit per totes les formacions santcugatenques.

De la seva banda, el regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, ha anunciat que l'equip de govern està preparant un plec de documentació per donar força a la petició santcugatenca. El dossier, que es presentarà a la conselleria de Justícia, inclou la moció institucional, les declaracions dels consellers Saura i Puigcercós favorables als jutjats i les reclamacions de tots els agents afectats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.