Recoder reitera la necessitat de comptar amb uns jutjats, tot i les declaracions de Tura


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, replica a la consellera de Justícia, Montserrat Tura, que la manera de descongestionar els jutjats de Rubí és crear unes dependències a Sant Cugat. Recoder avança que Sant Cugat presentarà la demanda d'uns jutjats a Tura amb el suport de col·lectius professionals i de tots els partits.

Recoder ha assegurat que el 60% del volum de feina dels jutjats de Rubí procedeix de Sant Cugat. En aquest sentit, l'alcalde també ha denunciat que Sant Cugat és l'única ciutat amb més de 60.000 habitants sense jutjats de primera instància. Segons l'alcalde, la creació dels jutjats a Sant Cugat també estaria en consonància amb l'aposta d'aproximar la justícia.

Lluís Recoder

Una bona manera de reforçar els jutjats de Rubí és treure'ls feina amb la creació de dependències a Sant Cugat.


Recoder ha avançat que explicarà a Tura personalment la demanda d'uns jutjats per a la ciutat. L'alcalde ha remarcat que es presentarà un document amb el suport de col·lectius professionals i dels partits polítics a la consellera.

Lluís Recoder

Vull explicar a Tura la nostra petició amb el suport pràcticament unànime de la ciutat.


Montserrat Tura ha assegurat aquest dilluns que aposta per ampliar els jutjats de Rubí en comptes de crear dependències judicials a Sant Cugat. Tura considera que la creació d'uns jutjats a Sant Cugat aniria en detriment de la qualitat del servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.