El nou director de l'ICIC és el santcugatenc Antoni Lladó


  • Comparteix:

El santcugatenc Antoni Lladó és el nou director de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC). Lladó substitueix en el càrrec Xavier Marcé, que estava al capdavant d'aquest organisme des de la primavera del 2004. L'objectiu de l'ICIC és impulsar els sectors audiovisual, editorial, discogràfic, musical, teatral i de les arts visuals a Catalunya.

Antoni Lladó va ser Premi Extraordinari de Llicenciatura en Dret i Ciències Econòmiques. Després d'uns anys dedicats a la docència al departament d'Economia d'Empresa de la UAB, va exercir de consultor independent per a diverses institucions públiques i privades.

Lladó és autor del Llibre Blanc del finançament de la Cultura a Catalunya i coautor de l'informe Catalunya l'any 2000. També ha publicat diverses obres i articles en el camp de l'economia industrial, el transport i la mobilitat, la innovació i les indústries culturals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.