L'alcalde i el director de Correus a Catalunya concreten les primeres mesures per millorar el servei


  • Comparteix:

El director de Correus a Catalunya ha concretat, en una reunió amb l'alcalde, les mesures que l'ens postal tirarà endavant per millorar el servei a Sant Cugat. Lluís Recoder ha valorat positivament la trobada i s'ha mostrat optimista per la voluntat de Correus de solucionar els problemes actuals.

Continuar la negociació i la pressió per millorar el servei de Correus a la nostra ciutat era l'objectiu principal de la reunió, que han mantingut aquest dijous l'alcalde, Lluís Recoder, i el director de Correus a Catalunya, Manuel Rey.

Recoder ha explicat que la reunió ha estat 'profitosa' i s'ha mostrat satisfet del resultat. Segons l'alcalde, la direcció de Correus és conscient de la situació i està obert a solucionar els problemes.

Lluís Recoder

La reunió va ser positiva perquè Correus és conscient de la situació i crec que això és el primer que s'ha d'aclarir per arreglar el problema.


La principal mesura que Correus prendrà a la nostra ciutat és la construcció d'una nova oficina de classificació que donarà servei a Valldoreix, Mira-sol i la Floresta. Recoder ha assegurat que l'Ajuntament ha ofert la seva col·laboració per trobar aquest local.

D'altra banda, Correus s'ha compromès a reforçar l'atenció al públic a l'oficina de Valldoreix. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Vam oferir la nostra col·laboració per buscar aquest local. Correus ens va assegurar que hi hauria un reforç de l'atenció al públic a l'oficina de Valldoreix.


Recoder, però, ha indicat que pel moment no hi ha cap termini per part de Correus per tenir tancat el tema de la nova oficina. Tot i això, l'alcalde ha assegurat que l'Ajuntament farà tot el possible perquè el projecte sigui una realitat de manera immediata.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.