Pomar serà un dels representants del Vallès al Consell Nacional d'ERC


  • Comparteix:

Pomar amb el president d'ERC, Josep Lluís Carod Rovira

Pomar amb el president d'ERC, Josep Lluís Carod Rovira

Eduard Pomar torna al consell nacional d'ERC com un dels representants del Vallès Occidental. El nomenament s'ha fet al congrés comarcal del partit, que també ha escollit el santcugatenc Andreu Freixes com a vocal de l'executiva de la comarca.

L'organització d'ERC al Vallès Occidental ha aprovat aquest divendres que Eduard Pomar sigui un dels 7 consellers nacionals, en representació de la nostra comarca. Pomar, que ja va ocupar aquest càrrec entre el 1995 i el 1997, s'ha mostrat molt satisfet de poder donar veu a la ciutat dins l'òrgan del partit.

Eduard Pomar

Sempre és important sobretot per Sant Cugat i perquè és un lloc on pots fer arribar a la direcció del partit els problemes comarcals o locals.


El congrés també ha escollit el president d'ERC a Sant Cugat, Andreu Freixes, com a vocal de la permanent comarcal. Freixes formava part de la candidatura de Marc Sanglas, que l'han reescollit com a president del consell comarcal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.