La JNC reparteix adhesius del CAT per recordar l'incompliment de Zapatero


  • Comparteix:

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) ha repartit aquest cap de setmana 700 adhesius del CAT per promoure'n l'ús al vehicles. La iniciativa de la branca juvenil de CDC vol denunciar que el govern espanyol ha incomplert el compromís d'incloure el CAT a les matrícules dels cotxes.

A finals del 2004, CiU va presentar una moció al Senat en què instava el govern espanyol a reformar el disseny de les matrícules dels cotxes. En la reforma, s'hi havia d'incloure algun distintiu referent a les comunitats autònomes.

La moció va ser aprovada amb els vots a favor de tots els grups polítics, exceptuant el PP, i Zapatero va fer pública la intenció del govern de complir-la.

La secció local de la JNC ha fet aquest cap de setmana el repartiment de 700 adhesius CAT a Sant Cugat, tal com va acordar el consell nacional de la JNC.

Ho explica el president de la JNC, Àlex Calmó.

Àlex Calmó

La JNC va aprovar al consell nacional fer aquesta campanya després que el govern tripartit hagi aturat el tema dels adhesius CAT.


Segons Calmó, la JNC demana a CDC que exigeixi al govern de Zapatero el compliment de la moció. La branca juvenil també vol que es traslladi la iniciativa a José Montilla com a president del govern i membre del PSOE.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.