El PSC denuncia que CiU convoca des de l'Ajuntament un acte electoral


  • Comparteix:

El PSC denuncia que CiU ha enviat des de l'Ajuntament una convocatòria convidant l'associació Amics d'Europa a l'acte de presentació del candidat electoral de la federació nacionalista. Els socialistes consideren greu que no es distingeixi entre l'Ajuntament i el partit i es reserven el dret a emprendre accions legals.

El portaveu del PSC, Salvador Gausa, ha demanat explicacions formals a l'alcalde per aquest fet, que considera contrari a la Llei de protecció de dades i a la Llei electoral. Segons Gausa, CiU comença amb mal peu la campanya electoral.

Salvador Gausa

És una mala manera de començar la campanya, que hauria d'estar presidida per la netedat. No estem disposats a tolerar-ho.


Segons Gausa, els membres de l'associació Amics d'Europa han rebut correus electrònics convidant-los, 'en nom de l'Ajuntament', a la presentació de la candidatura a l'alcaldia de Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.