El PSC lamenta que l'EMD de Valldoreix arrossegui la càrrega de les irregularitats de CiU


  • Comparteix:

El PSC acusa l'anterior govern de CiU a Valldoreix de deixar càrregues econòmiques a la Candidatura de Progrés i Catalanista per la seva 'mala gestió' urbanística. Els socialistes remarquen que per culpa d'una llicència mal atorgada, l'EMD haurà d'assumir ara els costos d'enderrocar tres xalets construïts l'any 2001 en zona verda.

Segons el PSC, no es tracta d'un cas aïllat. El primer secretari de la formació, Ferran Villaseñor, assegura que la disciplina urbanística era 'gairebé desconeguda' durant l'últim govern de CiU a l'EMD.

Villaseñor ha comparat les irregularitats urbanístiques a Valldoreix amb els casos de Marbella i Andratx, i ha lamentat que la Candidatura de Progrés i Catalanista hagi d'assumir ara les càrregues econòmiques d'una llicència mal atorgada l'any 2001.

Ferran Villaseñor

Els partits que van denunciar en el seu dia les accions il·legals ara s'han de fer càrrec dels costos econòmics que això comportarà,


Villaseñor no descarta que sorgeixin noves responsabilitats patrimonials derivades, a les quals també hauria de fer front l'administració. Segons el primer secretari del PSC, aquesta és l'herència que deixa el govern de CiU a l'EMD de Valldoreix.

Ferran Villaseñor

El govern actual, d'esquerres, arrossega una herència econòmica. Tant de bo no torni a haver-hi un govern de CiU com el del període 1999-2003.


El PSC continua demanant responsabilitats polítiques al president de l'EMD l'any 2001, Miquel Paraira, que va atorgar les llicències mal concedides.

Recordem que el TSJC ha confirmat l'ordre d'enderrocament dels tres xalets de l'avinguda Mossèn Cinto Verdaguer, construïts il·legalment en zona forestal. Les llicències atorgades per l'EMD només autoritzaven a realitzar treballs de rehabilitació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.