CiU nega haver invitat Amics d'Europa a un acte electoral des de l'Ajuntament


  • Comparteix:

CiU desmenteix el PSC i nega haver convidat Amics d'Europa a un acte electoral des de l'Ajuntament. Segons la federació, la presidenta de l'entitat va enviar la invitació a l'acte des d'una llista de distribució de correu electrònic aliena al consistori. Anteriorment, la presidenta havia rebut, a títol personal, la invitació d'una treballadora de l'Ajuntament i membre d'Amics d'Europa, però sense cap referència del consistori.

Els nacionalistes neguen que hi hagi un cas de violació de dades, tal com denuncia el PSC. Segons CiU, el fet que la presidenta d'Amics d'Europa hagi reenviat una invitació a títol personal a la resta de socis de l'entitat desvincula l'Ajuntament.

Segons CiU, el missatge de la presidenta reenviat a través de la llista de distribució també informava de l'acte de presentació de l'alcadable del PSC, Salvador Gausa.

Escoltem l'alcaldable nacionalista, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

És un tema que no té res a veure amb l'Ajuntament. El PSC hauria de ser més prudent.


Segons CiU, l'acusació del PSC no té fonament. La federació considera que les declaracions dels socialistes demostren 'el nerviosisme' i 'les males arts' del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.