ICV-EA busca créixer a les eleccions per forçar un govern municipal d'esquerres


  • Comparteix:

ICV-EA es marca com a objectiu incrementar els actuals tres regidors a les eleccions locals per constituir un govern municipal d'esquerres. Millores als serveis públics, la política mediambiental i l'increment de la participació ciutadana són les principals propostes de la candidatura encapçalada per Xavier Boix.

La presidenta d'ICV, Àssun Reyes, i el membre de les joventuts ecosocialistes Joan Calderon, acompanyaran Boix en el segon i tercer lloc de la llista, respectivament. L'expresident d'ERC, Jaume Massanés, i la presidenta de Sant Cugat amb el Poble Sahrauí, Neus Bosch, tanquen els cinc primers llocs de la llista.

L'alcaldable Xavier Boix resumeix l'objectiu d'ICV-EA a les eleccions municipals.

Xavier Boix

La nostra formació pot obtenir un bon resultat per condicionar els pactes de govern. ICV-EA només vol una aliança d'esquerres.


El programa electoral d'ICV-EA prioritza la millora dels equipaments públics i l'increment de la participació ciutadana en les decisions de govern. Els ecosocialistes també proposen potenciar les polítiques mediambientals i les millores a la mobilitat.

Escoltem Xavier Boix.

Xavier Boix

Volem ser el municipi capdavanter en polítiques mediambientals. També necessitem tenir més i i millors equipaments públics.


La presentació dels cinc primers candidats d'ICV-EA ha comptat amb la presència d'una vuitantena de persones. El diputat al Congrés, Joan Herrera, i l'alcalde de Cerdanyola, l'ecosocialista Toni Morral, han assistit a l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.