La contaminació acústica arriba avui al ple, amb una nova ordenança


  • Comparteix:

El ple municipal de febrer debatrà avui la nova ordenança de sorolls. Entre les mesures més destacades hi ha l'obligació que els bars musicals, discoteques i establiments similars de nova implantació deixin una distància mínima de 25 metres amb els habitatges.

La nova ordenança ampliarà els supòsits que no es contemplaven fins ara, i els adequarà a la legislació actual. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha destacat que es tracta d'unes mesures de regulació i no de prohibició.

Eduard Pomar

El que es fa és adaptar la que ja teniem a la llei i regular l'impacte d'algunes activitats que poden ser molestes per als ciutadans.


Al torn dels partits, el grup municipal d'ICV-EA presentarà una moció per reclamar millores urgents al servei de rodalies i regionals de RENFE a Catalunya. Per la seva part, CiU presentarà una moció sobre el decret d'admissió d'alumnes a centres públics i concertats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.