CiU veu 'incoherent' el posicionament del PSC en seguretat ciutadana


  • Comparteix:

CiU acusa el PSC de 'falta de coherència política' en seguretat ciutadana. Segons la federació, els socialistes defensen l'increment de mossos d'esquadra i els jutjats de primera instància a Sant Cugat, però no fan res a la Generalitat per aconseguir-ho.

CiU assegura que el PSC actua 'amb frivolitat' amb la seguretat ciutadana. La federació critica que el portaveu i alcaldable socialista, Salvador Gausa, afirmés que el nombre de mossos no és l'únic criteri per valorar la seguretat d'un municipi.

Ramon Bonastre és copresident de la federació a Sant Cugat.

Ramon Bonastre

No pot ser que no tinguem els mossos que ens pertoquen ni uns jutjats de primera instància.


CiU també treu credibilitat a la promesa electoral del PSC d'incrementar i millorar els serveis públics locals. Segons la federació nacionalista, l'exemple de gestió pública dels socialistes són Correus i rodalies de Renfe, depenents del govern espanyol.

CiU també ha reptat l'alcaldable del PSC a concretar quina és la política d'habitatge públic dels socialistes. La federació nacionalista recorda a Salvador Gausa que Sant Cugat lidera les xifres de pisos protegits a Catalunya.

Joan Recasens és portaveu del grup municipal de CiU i diputat al Parlament.

Joan Recasens

Som el municipi que millor política d'habitatge fem. La política d'habitatge públic del PSC no ens arriba a la sola de la sabata.


Recasens ha fet arribar tres preguntes parlamentàries al govern perquè es pronunciï sobre la manca de mossos d'esquadra i la seu judicial de Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.