CiU veu 'incoherent' el posicionament del PSC en seguretat ciutadana

Política

Publicat el 26/feb/07 per Josep Gimeno

CiU acusa el PSC de 'falta de coherència política' en seguretat ciutadana. Segons la federació, els socialistes defensen l'increment de mossos d'esquadra i els jutjats de primera instància a Sant Cugat, però no fan res a la Generalitat per aconseguir-ho.

CiU assegura que el PSC actua 'amb frivolitat' amb la seguretat ciutadana. La federació critica que el portaveu i alcaldable socialista, Salvador Gausa, afirmés que el nombre de mossos no és l'únic criteri per valorar la seguretat d'un municipi.

Ramon Bonastre és copresident de la federació a Sant Cugat.

Ramon Bonastre

No pot ser que no tinguem els mossos que ens pertoquen ni uns jutjats de primera instància.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



CiU també treu credibilitat a la promesa electoral del PSC d'incrementar i millorar els serveis públics locals. Segons la federació nacionalista, l'exemple de gestió pública dels socialistes són Correus i rodalies de Renfe, depenents del govern espanyol.

CiU també ha reptat l'alcaldable del PSC a concretar quina és la política d'habitatge públic dels socialistes. La federació nacionalista recorda a Salvador Gausa que Sant Cugat lidera les xifres de pisos protegits a Catalunya.

Joan Recasens és portaveu del grup municipal de CiU i diputat al Parlament.

Joan Recasens

Som el municipi que millor política d'habitatge fem. La política d'habitatge públic del PSC no ens arriba a la sola de la sabata.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recasens ha fet arribar tres preguntes parlamentàries al govern perquè es pronunciï sobre la manca de mossos d'esquadra i la seu judicial de Sant Cugat.