Conxa Martínez s'incorpora a la secretaria de Dones amb Iniciativa


  • Comparteix:

La santcugatenca Conxa Martínez s'incorpora a la secretaria permanent de Dones amb Iniciativa. El grup, adherit a la formació ecosocialista, aprova un pla de feminització per aconseguir la participació equilibrada entre homes i dones.

Segons el grup de Dones amb Iniciativa, les dades de feminització d'ICV-EA mostren que el repartiment entre homes i dones en les estructures del partit no són equitatives. Aprofitant la celebració de la VII Assemblea de Dones amb Iniciativa, el grup ha aprovat un pla de feminització del partit per afavorir una participació igual entre homes i dones al partit.

Més d'un centenar de dones de la formació ecosocialista han aprovat aquest document que les emplaça a mantenir 'les estratègies actuals per assolir els objectius de paritat' i afegir-ne de noves perquè les actuals són de moment insuficients.

Les principals mesures de Dones amb Iniciativa impliquen la incorporació de noves normes pel reconeixement del principi de participació equilibrada d'homes i dones d'ICV. També s'inclou la posada en marxa del Pla d'ICV a l'àmbit nacional, que hauria de ser aplicat per un agent de feminització adjunt a l'organització de la formació política.

El pla encara ha de ser ratificat pels òrgans de direcció del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.