CiU veu 'incoherent' la postura dels grups d'esquerra sobre Renfe


  • Comparteix:

CiU acusa el grups d'esquerra d'incoherència per no aprovar al Parlament les mateixes demandes sobre Renfe que van avalar al ple municipal. La federació nacionalista lamenta que PSC, ERC i ICV-EA rebutgessin a la cambra catalana una moció reclamant el traspàs de les competències de rodalies a la Generalitat.

La moció, presentada pel grup parlamentari de CiU, sol·licitava el traspàs 'immediat' de les competències, acompanyades d'un fons de finançament extraordinari. La proposta també demanava a l'Estat el compliment del pla de mesures urgents anunciat i que Renfe retornés als usuaris afectats pels retards els diners del bitllet.

El diputat santcugatenc de CiU Joan Recasens assegura que la proposta era 'pràcticament igual' a la que es va aprovar per unanimitat al ple municipal. Per això, Recasens acusa els grups d'esquerra d'incoherència per donar-li suport a Sant Cugat i, en canvi, votar-hi en contra al Parlament.

Joan Recasens

Lamentem la falta de compromís dels partits locals, que no fan prou esforços perquè els acords de Sant Cugat també es prenguin al Parlament.


CiU acusa el tripartit de voler 'excusar' el govern del PSOE, en comptes de reclamar-li les millores promeses en el servei de rodalies de Renfe.

El grup parlamentari del PSC, en canvi, considera que la federació nacionalista adopta una postura 'radical' i convida CiU a fer costat al govern de la Generalitat en les demandes i pressions que està efectuant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.