L'alcalde no veu cap incompatibilitat en el nomenament de Jaume Clavell com a Síndic de Greuges


  • Comparteix:

L'alcalde assegura que el nomenament de Jaume Clavell com a Síndic de Greuges no comportaria cap incompatibilitat, en contra del que manté el govern de Valldoreix. Lluís Recoder considera que el fet que el futur Síndic sigui germà d'un vocal de l'EMD no l'invalidaria per pronunciar-se sobre aquesta administració pública.

Recoder es basa en un informe jurídic del secretari general de l'Ajuntament, que confirma que no hi ha cap incompatibilitat en el nomenament de Jaume Clavell com a Síndic de Greuges. Segons l'alcalde, Clavell no s'hauria d'inhibir en les reclamacions que afectessin l'EMD de Valldoreix, sinó només en els temes que impliquessin personalment el seu germà, que actualment és vocal de l'entitat.

Lluís Recoder

En cas que hi hagués alguna queixa sobre el vocal Narcís Clavell, es traslladaria l'expedient al Síndic de Greuges de Catalunya. No hi ha cap problema.


L'alcalde contesta així la postura del govern de Valldoreix, que considera que Jaume Clavell hauria de quedar al marge de qualsevol reclamació que afecti l'EMD per la seva relació familiar amb el vocal Narcís Clavell.

Recordem que la proposta de Jaume Clavell com a primer Síndic de Greuges de Sant Cugat va rebre el suport unànime de tots els grups municipals del consistori. El seu nomenament estava previst pel passat ple de febrer, però a última hora el punt es va retirar de l'ordre del dia. L'alcalde ha explicat que la intenció és aprovar la proposta al ple municipal de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.