Crítiques del PSC a l'alcalde per reclamar l'entrada a la zona 1 del transport públic


  • Comparteix:

L'alcaldable del PSC, Salvador Gausa, critica que l'alcalde demani l'entrada de Sant Cugat a la zona 1 de transport públic sense explicar-ne les conseqüències. Gausa recorda que la inclusió de la ciutat a l'àrea comportaria un recàrrec en l'impost de béns immobles (IBI). No obstant això, el PSC també es mostra partidari de l'entrada a la zona 1.

Gausa també ha replicat a Recoder que els 18 municipis de la zona 1 formen part de l'Autoritat Metropolitana del Transport (ATM), una entitat a la qual no es va adherir Sant Cugat. Segons el socialista, l'alcalde fa prevaler els interessos de CiU quan no vol incloure la ciutat en associacions metropolitanes.

Salvador Gausa

El recel de CiU respecte les entitats metropolitanes és una oportunitat perduda.


Gausa ha afegit que la revisió de les zones tarifàries no es pot fer individualment, sinó que s'ha de negociar amb la resta de municipis.

En l'actualitat, Sant Cugat forma part de la zona 2 del sistema d'integració tarifària. Per aquest motiu, els usuaris santcugatencs paguen més diners per desplaçar-se a Barcelona que els municipis que formen part de la zona 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.