Berta Rodríguez repetirà com a candidata del PP a l'alcaldia


  • Comparteix:

Berta Rodríguez tornarà a ser la candidata del PP a l'alcaldia. Segons ha pogut saber aquesta emissora, la candidatura de Rodríguez ha estat ratificada pel comitè electoral del Partit Popular de Catalunya. Rodríguez és l'actual portaveu municipal del PP i ocupa el càrrec de presidenta comarcal de la formació.

Rodríguez va ocupar el número 51 a les llistes del PP per Barcelona en les últimes eleccions al Parlament. Des de fa dos anys, és presidenta del Partit Popular al Vallès Occidental, un càrrec que la va portar a deixar la presidència local del partit. També té responsabilitats a la direcció provincial de la formació.

Berta Rodríguez va ser diputada al Congrés la passada legislatura. Pel que fa a la seva trajectòria local, des de fa 8 anys és portaveu del grup municipal del PP. En l'anterior mandat, va formar part de l'equip de govern amb CiU i va assumir les responsabilitats de Serveis Urbans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.