Valldoreix podria disposar en el futur d'una nova seu de l'EMD i d'un mercat municipal


  • Comparteix:

Valldoreix podrà comptar amb una nova seu de l'EMD, un nou mercat municipal i un aparcament soterrat amb més de 88 places. El ple d'octubre ha fet la reserva inicial d'utilització de sòl per aquests equipaments, en uns terrenys propers a l'actual Casa de Cultura de Valldoreix.

L'objectiu d'aquesta aprovació és fer la reserva d'espai per aquests futurs equipament, que permetrien consolidar la centralitat que actualment hi ha a la Casa de Cultura, l'escola bressol i l'oficina de Correus.

El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, ha explicat que el projecte permetria construir un mercat de més de 2.000 metres quadrats i una plaça cívica per aquest districte:

Jan Carbó

El projecte contempla fer una plaça cívica on s'ubicaria la seu de l'EMD


Els tres partits de l'oposició han votat en contra perquè consideren que s'hauria d'haver informat prèviament a la Junta de Veïns de l'EMD. Jan Carbó ha explicat que, actualment, només s'ha fet la reserva d'usos. Però PSC i Iniciativa consideren que la importància del projecte requereix la participació ciutadana. Ho exposa el regidor d'IC-V, Joan Balada:

Joan Balada

Creiem que el projecte s'hauria de discutir a l'EMD i amb els veïns de Valldoreix


El portaveu del PSC, Jordi Menéndez, ha afegit que el sorprèn que un d'aquests terrenys sigui propietat de la promotora BEI Barcelona, acusada d'unes presumptes irregularitats urbanístiques a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.