El PSC demana que es faci una reserva de sòl per construir una nova residència geriàtrica


  • Comparteix:

El PSC demana a l'equip de govern que reservi terreny per la construcció d'una segona residència pública per la gent gran. Segons els socialistes el número de places públiques geriàtriques és 'ridícul' i no ha experimentat cap increment des de fa 15 anys.

Els socialistes creuen que les 68 places que ofereix l'única residència pública de la ciutat són insuficients per cobrir la demanda de la ciutat. Actualment 6.000 persones tenen més de 65 anys a Sant Cugat. El portaveu del PSC Jordi Menéndez ha demanat que l'equip de govern actuï amb determinació i reservi uns terrenys perquè la Generalitat construeixi una segona residència a la ciutat:

Jordi Menéndez

Que es faci una reserva de sòl públic per cedir a la Generalitat i que aquesta construeixi una nova residència


Els càlculs dels socialistes diuen que en l'horitzó del 2007 Sant Cugat necessitarà mil places més entre oferta privada i pública. En aquest sentit, el PSC també ha demanat que totes les residències privades que s'instal·lin al municipi facin una reserva de places concertades per garantir que qualsevol avi de la ciutat tindrà una plaça.

Jordi Menéndez

Volem que l'equip de govern digui sí a l'existència de places concertades


D'altra banda, els socialistes han expressat els seus temors sobre la pressió que afirmen estan exercint els promotors per construir residències privades a la ciutat. Jordi Menéndez ha exigit que es garanteixi que la concessió es fa de manera transparent i tenint en compte la solvència dels projectes presentats. El PSC també ha sol·licitat que l'equip de govern presenti, sense més demora, l'estudi de la demanda de places promès des del febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.