Recoder creu que CiU no hauria d'haver seguit el joc d'ERC sobre el referèndum d'autodeterminació


  • Comparteix:

Lluís Recoder considera que CiU no hauria d'haver entrat en el debat al Parlament sobre el referèndum d'autodeterminació, perquè ERC ho havia plantejat en termes electoralistes. Segons l'alcalde, el més prioritari és preparar l'estratègia per desplegar l'Estatut, a l'espera de la decisió que prengui el Tribunal Constitucional.

Segons Luís Recoder, la proposta dels republicans responia, únicament, a un moviment tàctic d'Esquerra, i va desvirtuar l'objectiu del debat al Parlament sobre el desplegament de l'Estatut. L'alcalde considera que aquestes actuacions fan augmentar l'escepticisme de la ciutadania envers les decisions polítiques.

Lluís Recoder

M'ha donat la sensació que hi havia molt de tacticisme. Al final aquestes polítiques provoquen distanciament.


Per a Recoder, el referèndum és un tema molt important que no s'hauria d'haver plantejat en aquest moment. En aquest sentit, discrepa de l'actitud que ha tingut el seu partit, i considera que no hauria d'haver seguit el joc d'ERC.

Lluís Recoder

Quan et plantegen un debat així no t'hi has d'abocar perquè no s'ho mereix i hi ha altres moments per fer-ho.


Recordem que la polèmica va sorgir quan el republicà Xavier Vendrell va oferir la presidència de la Generalitat a Artur Mas si donava suport a un referèndum sobre l'autodeterminació de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.