Dos santcugatencs, a la permanent comarcal de les JERC


  • Comparteix:

El congrés comarcal de les JERC ha escollit dos santcugatencs com a nous secretaris de la formació al Vallès Occidental. La trobada, celebrada a Sant Cugat, ha evidenciat la creixent presència santcugatenca entre la militància republicana.

El congrés comarcal, celebrat el passat dissabte, ha renovat la composició de l'òrgan permanent. De la trobada han sortit els nous vocals de les diferents secretaries de l'organització. De les sis secretaries, dues han quedat en mans de joves santcugatencs.

Bernat Picornell, militant des del 2005, ocuparà la secretaria d'entorn i moviments socials, mentre que Roger Tugas, militant des de fa set anys, ocuparà la secció de comunicació i premsa.

Tugas destaca la importància de la secció local de les JERC.

Roger Tugas

Els nomenaments són un recomeixent a la feina feta desde la secció de Sant Cugat dins la secció comarcal del Vallés Occidental.


El congrés comarcal també ha suposat el relleu del portaveu comarcal de les JERC, Josep Maria Bella, per Carles Caballero.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.