L'Ajuntament respon al PSC que les necessitats en matèria de gent gran estan cobertes


  • Comparteix:

El Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol, que fa unes setmanes va celebrar un dinar d'aniversari, és un dels més actius del municipi

El Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol, que fa unes setmanes va celebrar un dinar d'aniversari, és un dels més actius del municipi

L'Ajuntament ha respost els socialistes recordant-los que les residències privades de la ciutat tenen places concertades que se sumen a les públiques amb què ja compta la ciutat. Segons la tinent d'alcalde de Serveis Socials, Mercè Conesa, des de fa temps l'equip de govern aposta per l'atenció domiciliària i mantenir els avis a casa amb les seves famílies.

Mercè Conesa ha manifestat la seva sorpresa per les declaracions del PSC i pel fet que aquests temes no es tractin en sessió informativa. La tinent d'alcalde creu que les dades subministrades del PSC no s'ajusten a la veritat, ja que no comptabilitza les places concertades existents en residències privades.

Mercè Conesa

Si sumen les places públiques i les concertades tindriem un nombre més elevat de places del que diu el PSC


D'altra banda, Conesa ha explicat que des de fa temps l'equip de govern segueix el Pla de la Gent Gran de la Generalitat que aposta per potenciar l'atenció domiciliària i mantenir els avis a casa seva i amb la seva família el màxim temps possible.

Mercè Conesa

El que procurem és apostar per l'atenció domiciliària


La tinent d'alcalde ha informat que l'Ajuntament té quasi del tot enllestit un estudi gerontològic que marca les necessitats de la gent gran de la ciutat i que en les properes setmanes es presentarà a la resta de grups.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.