L'eurodiputat santcugatenc Raül Romeva demana l'ús del català a les institucions europees


  • Comparteix:

L'eurodiputat santcugatenc Raül Romeva ha demanat a les institucions europees que els diputats europeus puguin utilitzar el català en les seves preguntes parlamentàries. Aquesta proposta ha estat ben rebuda pels parlamentaris europeus procedents dels Països Catalans i molts d'ells s'han sumat a la proposta.

Amb aquesta iniciativa, l'eurodiputat santcugatenc Raül Romeva pretén conèixer els mecanismes que la Comissió Europea i el Consell de la UE tenen previstos perquè els eurodiputats de parla catalana puguin exercir el dret legítim a formular preguntes a les institucions europees i rebre la resposta en la seva llengua.

Els eurodiputats que han donat suport a la pregunta parlamentària són, a més de Raül Romeva, Inés Ayala, Maria Badia, Josep Borrell, Ignasi Guardans, Bernat Joan, Raimon Obiols, Gérard Onesta i Teresa Riera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.