El PSC presenta el programa electoral davant un centenar de santcugatencs


  • Comparteix:

L'alcaldable del grup municipal socialista ha presentat aquest dijous el programa electoral per a les properes eleccions municipals a l'Arxiu Nacional de Catalunya. Tres grans blocs han servit al candidat del PSC per explicar el decàleg d'eixos amb els quals afrontar els reptes de futur de la ciutat.

Prop d'un centenar de persones han assistit aquest dijous a la presentació del programa del PSC que s'ha portat a terme a l'Arxiu Nacional de Catalunya. En l'acte, l'alcaldable de la formació socialista ha presentat el decàleg d'idees força per endegar un canvi en les polítiques i per d'afrontar els reptes de futur de la ciutat convertint-los en oportunitats.

Escoltem l'alcaldable pel PSC, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

Els eixos principals de l'oferta política del PSC són: endreçar la ciutat des de l'iniciativa pública, enfortir la ciutat social i la visió estratègica per generar prosperitat.


Els tres grans blocs del programa electoral socialista són: endreçar la ciutat des de la iniciativa pública, enfortir la ciutat social, i la visió estratègica i generar prosperitat. Entre les propostes recollides al decàleg, hi destaquen l'aposta per millorar la mobilitat, la millora dels barris, el treball pels desfavorits i la creació d'un clima favorable per als emprenedors, entre d'altres.

Segons Gausa, el PSC ha de liderar un govern d'esquerres però ha descartat parlar sobre possibles pactes i ha assegurat que no pactaran amb cap formació abans de les eleccions.

Salvador Gausa

Nosatres liderem aquest projecte i l'oferim a la ciutadania. Dels pactes, nosaltres no en tancarem cap abans de les eleccions.


Gausa ha rebut el suport del director general de Relacions Externes de la Generalitat, Jordi Menéndez.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.