Rubí vol deixar el projecte de l'eix de la B-30 per després de les eleccions municipals


  • Comparteix:

L'alcaldessa de Rubí, Carmen García, considera que el consorci de l'eix de la B-30, que agrupa la nostra ciutat, Rubí i Cerdanyola, hauria d'acabar de definir-se després de les eleccions municipals del maig. García creu que s'ha de precisar encara com s'organitza a cada ciutat aquest organisme que vol impulsar l'entorn empresarial, científic i de coneixement que s'estén al voltant dels tres municipis.

En declaracions a Ràdio Rubí, Carmen García, ha explicat que la definició del consorci de l'eix de la B-30 està massa a prop de les eleccions municipals i que seria millor deixar-ho aparcat per després dels comicis del 27 de maig.

García considera que encara hi ha feina per fer i que s'han d'acabar de concretar quines activitats se stiuen a cada ciutat. L'alcaldessa rubinenca ha afegit que no vol ser el soci 'pobre' del projecte. Així ho ha dit en resposta a les informacions que, recentment, han sortit sobre la candidatura de Sant Cugat a acollir la seu de l'Institut Europeu de Tecnologia en el marc d'aquest consorci vallesà.

Carmen García

Està massa a prop de les eleccions. Hem de veure quin caire li donem i quines activitats van a cada ciutat. No volem ser el soci pobre del projecte.


Segons Carmen García, la prioritat del consorci de l'eix de la B-30 ha de ser millorar els polígons industrials que comparteixen Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.