ICV denuncia la lentitud de l'equip de govern en aplicar la moció de comerç just


  • Comparteix:

ICV-EA lamenta que l'equip de govern hagi trigat dos anys a introduir productes de comerç just en les màquines expenedores de begudes dels edificis municipals. Els ecosocialistes recorden que el maig del 2004 el ple va aprovar per unanimitat una moció on s'acordava divulgar l'ús de productes de comerç just a les dependències municipals.

La Junta de Govern Local ha aprovat recentment la introducció del 'cafè just' en les màquines expenedores de les dependències municipals. La iniciativa arriba dos anys després de l'aprovació d'una moció d'ICV-EA en aquest sentit.

La presidenta local d'Iniciativa, Àssun Reyes, denuncia el retard en l'aplicació de l'acord i la falta de sensibilitat de l'equip de govern envers el comerç just.

Àssun Reyes

Dos anys després aproven l'autorització de venda de comerç just a les màquines de l'Ajuntament però hem de denunciar que l'aplicació de l'acord hagi estat tan lenta.


El grup municipal d'ICV-EA demanarà a l'àrea de Polítiques Socials les memòries de seguiment dels acords que contemplava la moció corresponents als últims anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.