Les JSC critiquen el model 'privatitzat' de la sala de concerts municipal

Política

Publicat el 21/mar/07 per Mar Castro

Les Joventuts Socialistes (JSC) critiquen que la futura sala de concerts la gestioni una empresa privada. L'organització considera que aquest model és contradictori amb la filosofia del Pla Local de Joventut i prefereixen que la gestió l'assumeixi una entitat. A més, els socialistes critiquen el paper de les JERC en aquesta qüestió i els acusen de prioritzar els beneficis empresarials per sobre dels socials.

Les JSC han tornat a criticar el model escollit per l'equip de govern per gestionar la futura sala de concerts, que s'ubicarà al barri de Vullpalleres.

El primer secretari de les JSC, David Gutiérrez, ha criticat el paper de les JERC en aquest procés. Gutiérrez considera que les joventuts republicanes demostren amb aquesta decisió que prioritzen els beneficis empresarials als socials.

David Gutiérrez

Les JERC demostren amb aquesta decisió que prioritzen els beneficis empresarials als socials. Perquè les JERC calla davant aquesta injustícia liderada per Toni Ramon?

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recordem que l'empresa encarregada de la sala de concerts haurà de construir dins l'equipament sales d'assaig, estudis d'enregistrament i un bar. L'Ajuntament cedirà els 4.000 metres quadrats de sòl municipal i aportarà 810.000 euros. El gestor haurà de pagar, a més, un cànon de 6.000 euros, a partir del tercer any de funcionament de l'equipament.

D'altra banda, les JSC han avançat les línies estratègiques principals en matèria de joventut per a les properes eleccions municipals que giren entorn l'habitatge, la formació i el treball.