L'Ajuntament subvencionarà projectes interculturals


  • Comparteix:

Les associacions o entitats privades ja poden sol·licitar les subvencions vinculades al Pla de la Ciutadania de l'Ajuntament. L'objectiu és finançar iniciatives interculturals que fomentin la convivència, la participació i la diversitat.

El consistori subvencionarà aquells projectes que promoguin la participació dels immigrants a les associacions locals, així com aquells que informin, conscienciïn i fomentin la relació entre els diferents grups de la ciutat.

L'objectiu de les subvencions és 'donar suport a les iniciatives que duu a terme la societat civil' per facilitar la integració de les persones nouvingudes. Així ho ha dit el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon.

Toni Ramon

L'objectiu de les subvencions és recolzar aquestes entitats que treballen per tenir una ciutat més integradora i més cohesionada.


Els criteris d'atorgament de les subvencions tindran en compte l'interès general que pugui tenir l'activitat pel municipi, si hi ha un dèficit d'aquesta iniciativa a la ciutat i la viabilitat del projecte.

El termini de presentació de sol·licituds s'allargarà fins el 23 d'abril. Les peticions s'han de lliurar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana del consistori o a les oficines municipals descentralitzades de Mira-sol, la Floresta i les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.